Çinli Zopo'dan 32MP çözünürlükte akıllı telefon


Çinli Zopo'dan 32MP çözünürlükte akıllı telefon
Son dönemde mobil cihaz pazarında önemli atılımlarını gördüğümüz Çinli elektronik devlerinin yanısıra çok ilginç cihazlar geliştiren bölgesel üreticilere de rastlanıyor.

Zopo firması 5.7 inçlik ekran boyutuna sahip ve 32MP çözünürlükte bir kamera sunan yeni telefonunu tanıttı.

Cihazın ismi henüz belli olmasa da 1.6GHz saat hızında çalışan Tegra 3 işlemcisi, 3D stereo oyun imkanı, 5MP çözünürlükte ön kamera, 1500mAh batarya şeklinde özellikler barındırdığı Facebook ürün sayfasında not düşülmüş. Ürünün Mayıs ayında pazara sunulacağı belirtilirken fiyat konusunda bir detaya girilmemiş. Cihazın Galaxy Note II modelini andırdığı da gözlerden kaçmıyor.

Ürünün en dikkat çekici tarafı arka kısmındaki 32MP çözünürlükte kamera. Artık çözünürlük oranlarının çok da fazla birşey ifade etmediğini biliyoruz ancak Ultrapixel veya Pureview gibi bir teknoloji, modeli bir anda teknolojinin gündemine oturtabilir. Ancak Çinli üreticinin çok da büyük iddialarda bulunmaması, kamerasının rakiplerinden fazla üstün olmadığı kanısını uyandırıyor.

Ayrıca 1500 mAh gücünde batarya hesaba katıldığında ürünün ekran çözünürlüğünün düşük olacağını söyleyebiliriz. Cihazın MWC 2013 etkinliğinde tanıtılması ihtimali bulunuyor.

Kaynak: http://androidheadlines.com/2013/02/zopo-announces-mysterious-5-7-inch-phablet-with-32mp-camera-inspires-excessive-chin-rubbing.html


Çinli Zopo'dan 32MP çözünürlükte akıllı telefon için “0 yorum” bulunmaktadır.